Twee gewonden bij verkeersongeval

DSC00917-001

Bij een verkeersongeval op de Ringbaan Zuid zijn maandagmiddag 26 mei 2014 een 71-jarige man en een 57-jarige vrouw uit Tilburg gewond geraakt. Bij het ongeval waren vier voertuigen betrokken.

De 71-jarige man reed in zijn auto over de Ringbaan Zuid, komende uit de richting van het ziekenhuis en gaande in de richting van het politiebureau. Mogelijk is hij tijdens de rit onwel geworden en ter hoogte van de kruising met de Broekhovenseweg op de verkeerde weghelft geraakt waarbij hij in aanrijding kwam tegen een verkeerslicht voor fietsers en met drie auto’s.

Hulpdiensten, waaronder een traumaheli kwamen ter plaatse. Het 71-jarige slachtoffer werd gereanimeerd en vervolgens met een ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. Ook een 57-jarige vrouw werd met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Onderzoek van een verkeersongevallenanalist en verklaringen van getuigen moeten meer helderheid over de toedracht verschaffen.

Bekeuring

De politie heeft ter plaatse vier omstanders een bekeuring gegeven op grond van de APV omdat ze de gespannen linten negeerden en zich op het afgezette gedeelte begaven waar op dat moment de hulpdiensten bezig waren en sporenonderzoek verricht moest worden.

2 thoughts on “Twee gewonden bij verkeersongeval”

  1. Das geen linten negeren, dat heet de zoom functie op de camera gebruiken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *