Vrachtwagentje uitgebrand op parkeerplaats Labbegat A59 bij Sprang-Capelle

DSC04866

Op parkeerplaats Labbegat langs de A59 bij Sprang-Capelle is vrijdagmiddag een vrachtwagentje uitgebrand. De inzittende was een vrachtwagen aan het helpen om zijn band te verwisselen. Nadat hij de aggregaat startte vloog het vrachtwagentje in brand. De brandweer was snel ter plaatse maar wist niet te voorkomen dat het vrachtwagentje uitbrandde. Ook de vrachtwagen die er achterstond liep lichte schade op. De vrachtwagen waarvan ze de band aan het verwisselen waren kon zijn weg snel na de brand vervolgen.

2 thoughts on “Vrachtwagentje uitgebrand op parkeerplaats Labbegat A59 bij Sprang-Capelle”

  1. Was dit de oorzaak van de file op de A59????
    Fiets je op de Winterdijk in Sprang-Capelle lijkt het daar ineens ’n snelweg te zijn LEVENSGEVAARLIJK.

  2. @ Di, zo op de foto’s te zien stond er op dat moment geen file. De file wat jij bedoelde was voor de Efteling, en ook tijdens die file was er een kopstaart botsing geweest waardoor de file nog langer werd tot zo’n 16km.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *