Bromfietser botst op auto Polstraat Wijk en Aalburg

DSC05819-001

Op de Polstraat in Wijk en Aalburg is maandagmiddag een bromfietser gewond geraakt bij een ongeval. Het ongeval gebeurde rond half twee. De bromfietser reed over een fietspad waar hij niet op mocht rijden. De bromfietser zag hierdoor een afslaande auto over het hoofd en botste vol in de flank. De bromfietser is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurster van de auto liep licht letsel op aan het gezicht waarschijnlijk veroorzaakt door rond vliegend glas. De auto liep door het ongeval flinke schade aan de zijkant. De politie onderzoekt het ongeval.

2 thoughts on “Bromfietser botst op auto Polstraat Wijk en Aalburg”

  1. Sommige bromfietsers weten niet waar ze moeten rijden en doen dan zomaar wat.
    Maar deze automobilist zit er maar mooi mee.

  2. Ook de automobiliste heeft schijnbaar niet goed gekeken, anders had zij de bromfietser wel opgemerkt op dat fietspad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *