Camper gaat in vlammen op Wijk en Aalburg

DSC05741
Bij een boerderij aan het Spijk in Wijk en Aalburg is zaterdagavond rond half acht een camper in vlammen opgegaan. Bij aankomst van de brandweer was de camper niet meer te redden. De eigenaar van de camper was ten tijde van de brand niet thuis. Kortsluiting is waarschijnlijk de oorzaak van deze brand.
PERSBERICHT.

Wijk en Aalburg – Aan het Spijk is zaterdagavond een kampeerwagen uitgebrand. De politie vermoedt dat er sprake in van brandstichting en stelt een onderzoek in.

De brand werd rond 19.30 uur gemeld. De brandweer was snel ter plaatse en bluste het vuur. Het vermoeden bestaat dat de camper in brand is gestoken. Forensisch rechercheurs stellen een onderzoek in naar de oorzaak van de brand. Agenten houden een buurtonderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *