Ongeluk in Heusden tijdens feestvieren na overwinning van Oranje, scooterbestuurder gearresteerd

DSC05793

Rond negen uur vanavond gebeurde er een ongeval op de Putterstraat in de vesting van Heusden. Mensen die in auto’s feest aan het vieren waren nadat Oranje Mexico met 2-1 had verslagen reden op een kruising waarna een scooterrijder de auto niet zag en er tegen aan reed. De scooterbestuurder raakte lichtgewond, maar hoefde niet overgebracht te worden naar het ziekenhuis, hij werd wel gearresteerd. De auto is afgesleept door een bergingsbedrijf.

7 thoughts on “Ongeluk in Heusden tijdens feestvieren na overwinning van Oranje, scooterbestuurder gearresteerd”

 1. Begrijp ik het nou goed. De auto kwam van rechts maar wel uit een eenrichtingsverkeerstraat?

 2. als ik het goed zie komt die VW uit een 1 richtingsweg tegen het verkeer in. hoewel van rechts komend voor de scooter vraag ik me af wie hier nu wezenlijk fout is. de scooterrijder heeft in ieder geval een gegronde reden pissig te zijn. heusden kent overigens nog zo’n kruising bij de demer/sterrestraat. altijd uitkijken.

 3. Voor het veroorzaken van een ongeluk wordt je niet gearresteerd. Waar is hij voor aangehouden? Rijden onder invloed? Beledigen van een agent?

 4. Ik snap het wel als die scooterrijder boos werd. Dat gekke gedoe met je auto rondrijden en toeteren. Maar ik ben bang dat de auto voorrang had, gezien hij toch van rechts kwam. Maakt dan niet uit of het 1 richtingsverkeer was. Een fietser had ook voorrang gehad en die mag er wel uit komen. Sterkte iedereen.

 5. het is natuurlijk van de gekke om met je auto tegen het verkeer in te gaan rijden ongeacht wat er aan vooraf is gegaan.
  ook tijdens feestvreugde word je geacht je aan de verkeersregels te houden.
  blijft dan wel de vraag , waarom de scooterrijder is gearresteerd

 6. Mensen als je niet weet hoe het zit lever dan ook geen commentaar.
  En ja is eenrichtingverkeer echter pas na een bepaald aantal meters zoals onder de eenrichtingspijl vermeld staat.

 7. De scooterrijder had gedronken. Auto mocht daar rijden, het eenrichtingsverkeer is pas na 30 meter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *