Ongeval Midden-Brabantweg Sprang-Capelle

DSC01352-001

Op de Midden-Brabantweg botste zondagmiddag rond een uur twee auto’s op elkaar. Het ongeval gebeurde nabij de verkeerslichten bij het NH-Hotel in de rijrichting van Waalwijk. Het ambulancepersoneel heeft ter plaatse de betrokkenen onderzocht. Er raakte voor zover bekend niemand gewond. Beide auto’s moesten getakeld worden. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend.

3 thoughts on “Ongeval Midden-Brabantweg Sprang-Capelle”

  1. Mijn dochter stond te wachten bij het stoplicht toen er een auto achter op knalde Quinten van bijna vier jaar zat achter in de auto en heeft gelukkig niets ernstigs alleen zijn nekje doet wat pijn bij mijn dochter heeft wel last van haar rug en nek lekker en komt hopelijk wel weer goed
    groeten Sjan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *