Huiselijke geweld op de camping

DSC05400-001

Kaatsheuvel – De politie greep in bij huiselijk geweld op een camping. Daarbij werd een 31-jarige man uit Kaatsheuvel opgepakt.

Niet de eerste keer

Het geweld vond plaats op maandagavond 28 juli 2014. De politie trof op de camping twee vechtende mannen aan. Een van hen had het tijdens een bemiddelingsgesprek opgenomen voor de vriendin van de ander (31). Een 24-jarige vrouw deed vervolgens aangifte en vertelde dat haar keel was dichtgeknepen door haar 31-jarige vriend. De vrouw meldde daarbij dat het niet de eerste keer was, dat zij door hem mishandeld werd. De vrouw meldde daarbij dat het niet de eerste keer was, dat zij door hem mishandeld werd. Een goede vriend van het stel probeerde te bemiddelen, maar dat gesprek liep uit de hand.

 Arrestatie

De politie arresteerde de 31-jarige verdachte. Hij was onder invloed van alcohol en zit momenteel vast. Het stel woont op de camping in een caravan, samen met hun 1,5 oude kind. Bureau Jeugdzorg is door de politie geïnformeerd over de gebeurtenissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *