Overlast in gemeente Loon op Zand door hevige regenval

DSC03334

Vandaag viel er in de ochtend hevige regen wat in onze gemeente veel overlast veroorzaakte. Gelukkig stopte het in de middag met regenen. De regen zakt nu snel steeds verder weg. De verwachting is dat er geen hevige regenbuien meer zullen volgen.

Stand van zaken

Samen met de hulpdiensten hebben medewerkers van de gemeente hard gewerkt om incidenten te voorkomen. Naar aanleiding van de hevige regenval zijn er dan ook geen gewonden gevallen. De stroomuitval in Loon op Zand is verholpen. De gemeente ontving veel meldingen. Deze worden in kaart gebracht en zo spoedig mogelijk opgepakt. Zodra er over een melding meer bekend is, informeert de gemeente de desbetreffende melder.

Vragen

Bekijk het overzicht met antwoorden op veel gestelde vragen. Wanneer er nog verdere vragen zijn, kunt u contact opnemen met het Meldpunt Woonomgeving van de gemeente. Vul online het formulier in, stuur uw e-mail naar meldpuntwoonomgeving@loonopzand.nl  of bel met 0416 – 273455.

2 thoughts on “Overlast in gemeente Loon op Zand door hevige regenval”

  1. ook in Loon op Zand veel overlast, Venloonstraat stond blank, supermarkt is poos dicht geweest en kruising Hoge Steenweg- Middenbrabantweg was afgesloten.
    Sterkte aan iedereen waar het water schade veroorzaakt heeft

  2. Dit is geen overmacht van de gemeente dit is gewoon on kunde ze moeten gewoon zorgen dat de pompen aanstaan en zwaar genoeg zijn om het water weg te pompen. Want alles maar groter bouwen en dan de rest niet aanpassen dat werkt niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *