Proces-verbaal voor verboden wapenbezit

DSC05400-001

Bij controle van een automobilist vond de politie een vlindermes. Dit is een verboden wapen. Om die reden kreeg de verdachte een bekeuring.

Verdachte situatie

Agenten reageerden op zondag 27 juli 2014 om 02.15 uur op een melding van een verdachte situatie aan de Parallelweg in Waspik. Bij controle van een geparkeerde groene Peugeot 206 trof de politie de 22-jarige bestuurder onder invloed van alcohol of drugs achter het stuur aan. Bij nadere inspectie van de auto vonden de agenten een wit masker, een rol ducktape en een vlindermes. Het bezit van een vlindermes is verboden gesteld in de Wet Wapens en Munitie. Het mes werd in beslag genomen en de 22-jarige automobilist uit Kaatsheuvel kreeg een proces-verbaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *