Cabrio gaat in vlammen op Waalwijk

DSC04475-001

Rond 0:55 uur kreeg de brandweer van Waalwijk een melding binnen van een autobrand aan de Jan van Ruusbroeckstraat. Mensen in de straat werden wakker van een harde knal. Enkele bewoners uit de straat gingen kijken en zagen een Renault cabrio in brand staan. De brandweer was snel ter plaatse maar kon niet voorkomen dat de auto helemaal uitbrandde. Omdat ook de brandstoftank in brand vloog veroorzaakte dit een felle brand. De auto die naast de brandende auto stond kon net op tijd weg worden gehaald. Wel liep de auto lak schade op. De politie onderzoekt of dat de auto is aangestoken.

2 thoughts on “Cabrio gaat in vlammen op Waalwijk”

 1. Onbegrijpelijk wie zoiets doet. Mensen moeten er hard voor werken, zijn er blij mee en dan dit.
  Ik hoop niet dat ik ooit iemand betrap want die gaat echt die auto in. Laten we allemaal ogen en oren open houden.
  Moontje sterkte en denk bij je verzekering aan vervangingswaarde anders schepen ze je met een dagwaarde af. Suc6

 2. Een harde knal?

  Hier in de schrevelstraat was vorig jaar ook een paar keer raak, een vuurblokje op de banden gelegt wat de knal verklaart, ook zie ik dat de auto van achteren is gaan branden en niet bij de motor wat op brandstichting kan duiden.

  volgens mij loopt er in waalwijk en omgeving een pyromaan rond.

  vrg kees

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *