Meisje (5) komt om het leven bij val in Afgedamde Maas Andel

DSC07458

Andel – Aan de Hoge Maasdijk is vrijdag 15 augustus rond 18.45 uur een 5-jarig meisje om het leven gekomen.

Het meisje, dat in Andel woonde, is tijdens het spelen in een speeltuin aan de aandacht van volwassenen ontsnapt en met andere kinderen bij het water aan de Afgedamde Maas gaan spelen. Zij is op onbekende manier in het water terecht gekomen. De andere kinderen sloegen alarm bij hun ouders. Buren hebben het meisje uit het water gehaald en eerste hulp verleend. Na de melding kwamen een traumahelikopter, twee ambulances en brandweer naar de Hoge Maasdijk. Ondanks reanimatie is het meisje helaas ter plaatse overleden.

De technische recherche heeft onderzoek gedaan. Vermoedelijk is er sprake van een noodlottig ongeval. Aan alle betrokkenen is slachtofferhulp aangeboden.

 

2 thoughts on “Meisje (5) komt om het leven bij val in Afgedamde Maas Andel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *