Onderzoek naar mogelijke brandstichting Kaatsheuvel

DSC04376-001

Bij een garagebedrijf aan de Marktstraat in Kaatsheuvel heeft vrijdagavond brand gewoed. De brandweer had het vuur snel onder controle. Volgens een getuige was een steekvlam te zien, waarna twee mensen weg liepen. Het pand is na de brand geventileerd. Voor zover bekend is niemand gewond geraakt.

PERSBERICHT.

In een bedrijfspand aan de Marktstraat woedde vrijdagavond 29 augustus een korte maar felle brand. Er raakte niemand gewond.

Onderzoek

Het vuur werd om 22.18 uur gemeld. De brandweer had het vuur snel onder controle. Na de bluswerkzaamheden stelden brandweer en politie gezamenlijk vast dat er sprake was van meerdere brandhaarden in het pand. Om die reden wordt brandstichting niet uitgesloten en volgt er een technisch sporenonderzoek. De eigenaresse van het pand heeft inmiddels aangifte gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *