Paard ontsnapt voor de vierde keer uit weiland in Drunen

DSC07750

Een paard is vrijdagochtend voor de vierde keer in korte tijd ontsnapt uit een weiland aan de Sportlaan in Drunen. Het paard was vorige week al twee keer eerder ontsnapt en vier weken geleden ook al. Voorbijgangers die het paard zagen lopen over de Duinweg belde direct de politie. Toen de politie poolshoogte ging nemen troffen zij het paard aan op de Lipsstraat in Drunen. Meerdere politie eenheden zette de Lipsstraat af en een hondengeleider kon daarna het paard vangen. Het paard is daarna weer terug gezet in het weiland.

One thought on “Paard ontsnapt voor de vierde keer uit weiland in Drunen”

  1. Eigenaar moet zorgen (zorgplicht) voor een deugdelijke afrastering en zou alle kosten gemaakt door politie moeten betalen + boete voor nalatigheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *