Busje kantelt en stuitert weer recht op ongeval op de A59 bij Waalwijk

DSC08769

Bij een ongeval vrijdagavond op de A59  bij Waalwijk is een persoon lichtgewond geraakt. Een pechhulp busje sleepte een auto die kapot was. De bestuurder van het pechhulpbusje verloor door nog onbekende oorzaak de macht over zijn stuur. Het busje kantelde en stuiterde wonderbaarlijk weer recht op. De auto die gesleept werd raakte een ander busje en liep lichte schade op. Een persoon is overgebracht met de ambulance naar het Jeroen Bosch ziekenhuis.

 

 

 

2 thoughts on “Busje kantelt en stuitert weer recht op ongeval op de A59 bij Waalwijk”

  1. weet niet uit welke wereld jij komt.
    je mag op de snelweg slepen met gepaste snelheid en je dan aan de geldende verkeersregels houden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *