Kopstaart aanrijding aan de Taxandriaweg Waalwijk

DSC08754

Rond de klok van kwart voor vijf kreeg de ambulance en de politie een melding van een aanrijding aan de Taxandriaweg.Bij de verkeerslichten ter hoogte van de Midden-Brabantweg was een kopstaart aanrijding gebeurd. Eén inzittende van de auto raakte hierbij gewond, de vrouw die gewond was geraakt kreeg ook nekkraag om.De bestuurster van de auto moest ter controle mee naar het ziekenhuis. De veroorzaker van de kopstaart aanrijding kwam met de schrik vrij.

One thought on “Kopstaart aanrijding aan de Taxandriaweg Waalwijk”

  1. In Nederland is een rood licht stoppen.
    Neem aan dat dat in Polen ook zo is.
    Maar de bestuurster van de eerste auto zit er maar weer mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *