Meisje op straat beroofd door twee mannen Kaatsheuvel

DSC05748-001

In Kaatsheuvel is dinsdag tegen het einde van de ochtend een meisje op straat beroofd door twee mannen. Dit gebeurde in een steegje tussen de Vossenbergselaan en de Berndijksestraat. De twee mannen bedreigde het meisje met een mes. De twee daders gingen er vervolgens vandoor en renden in de richting van het Prins Mauritsplein. De politie kon de daders niet meer vinden. De politie heeft ook een Burgernet uitgegeven.

One thought on “Meisje op straat beroofd door twee mannen Kaatsheuvel”

  1. Jammer dat de burgernet melding later binnen kwam, dan toen ik langs het tankstation reed. Vroeg me al af wat er aan de hand was, helaas onderweg naar huis geen idee gehad waarop ik zou moeten letten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *