Twee mannen komen om het leven bij bedrijfsongeval Waalwijk

DSC04968-001

Bij een tragisch ongeval bij een bedrijf aan de Industrieweg zijn donderdagmiddag een 22-jarige inwoner van Andel en een 54-jarige inwoner van Waalwijk om het leven gekomen. Het gaat om een medewerker van het bedrijf en een man van een extern bedrijf.

Betonnen blokken

Bij werkzaamheden op het bedrijf stortte rond 16:00 uur een muur van betonnen blokken in. De twee mannen werden bedolven onder een aantal blokken. Politie, brandweer en ambulance gingen met spoed ter plaatse. Ambulancebroeders kregen hulp van medisch personeel van een traumahelikopter. Het tweetal is ter plaatse aan hun verwondingen overleden. Medische hulp mocht helaas niet meer baten.

Toedracht onbekend

Rechercheurs van forensische opsporing zijn bezig met een sporenonderzoek. De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend. De Arbeidsinspectie is gewaarschuwd en gaat een onderzoek instellen naar de toedracht van het bedrijfsongeval.

One thought on “Twee mannen komen om het leven bij bedrijfsongeval Waalwijk”

  1. Het zal je maar gebeuren. Tijdens je werk omkomen. Heel veel sterkte aan familie, vrienden, collegas en werkgevers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *