Man spoorloos na val in water tijdens boottochtje op Oude Maasje in Waspik

DSC06211

Op het Oude Maasje bij Waspik is een man tijdens een boottochtje in het water gevallen. De hulpdiensten zijn een zoekactie begonnen.

Volgens omstanders zou het zou gaan om een stel dat op het water een pleziertocht aan het maken was. De vrouw sloeg overboord, maar zou inmiddels op de kant zijn en in een ambulance worden onderzocht. Naar de man wordt gezocht.

De hulpdiensten waren massaal ter plaatse. Er zijn vijf brandweerwagens, duikers uit onder meer Den Bosch en Breda waren aanwezig. Op het water zoeken enkele boten naar de drenkeling. Ook werd er een traumahelikopter opgeroepen. Boven het gebied vliegt een helikopter met speciale zoekapparatuur.

One thought on “Man spoorloos na val in water tijdens boottochtje op Oude Maasje in Waspik”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *