Verdachte autobrand Oudestraat Sprang-Capelle

DSC06590-001

Op de Oudestraat in Sprang-Capelle is zondagavond rond tien uur een auto door brand verwoest. De auto stond op een oprit van een woning geparkeerd. Buurtbewoners hebben kort voor de brand een aantal keer een verdachte auto door de straat zien rijden. De auto is dus ook vermoedelijk aangestoken. De politie heeft de omgeving nog gezocht, maar voor zover bekend de verdachte auto niet gevonden. De brandweer die snel ter plaatse was had de brand snel onder controle. De politie onderzoekt de brand.

PERSBERICHT

Sprang-Capelle – Zondagavond 26 oktober 2014 is omstreeks 22.00 uur op de Oudestraat een bestelauto in brand gestoken. De politie trof in de omgeving een getuige die de dader kon beschrijven. Verder onderzoek aan de hand van dit signalement leidde naar een 44-jarige man uit Vlijmen. Hij is als verdachte aangehouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *