Verdachte in moordzaak Kaatsheuvel opnieuw aangehouden

archief 1

Kaatsheuvel – De man die in 2011 werd aangehouden voor zijn betrokkenheid bij de dood van zijn partner, een destijds 34-jarige vrouw uit Kaatsheuvel is op vrijdag 3 oktober opnieuw aangehouden. Het OM heeft nieuw bewijs tegen de thans 39-jarige verdachte. Het slachtoffer werd in december 2010 ’s nachts in de tuin van haar huis aan de Eem in Kaatsheuvel aangetroffen. Reanimatie door de ingeseinde hulpdiensten mocht niet meer baten.

Eerdere arrestatie

Haar partner werd op 4 maart 2011 aangehouden op verdenking van moord cq de betrokkenheid bij de dood van de vrouw, moeder van twee jonge kinderen. Op 10 juni 2011 is de man door het OM op vrije voeten gesteld, een week voordat hij zich voor de rechter tijdens een openbare zitting zou moeten verantwoorden. De officier van justitie besloot hiertoe omdat het tot dan toe verzamelde bewijs onvoldoende werd geacht. Sindsdien was het bevel tot voorlopige hechtenis van de man, die nog steeds als verdachte werd aangemerkt, geschorst.

Nieuw bewijs

Onderzoek bracht onlangs nieuw bewijs aan het licht. Daarop werd de verdachte op vrijdagmiddag 3 oktober opnieuw aangehouden. De raadkamer beslist naar verwachting op maandag 6 oktober over het opheffen van de schorsing van de voorlopige hechtenis. Binnen twee weken zal er een (pro forma) terechtzitting plaatsvinden.

One thought on “Verdachte in moordzaak Kaatsheuvel opnieuw aangehouden”

  1. Vandaag is bekend gemaakt dat hij heeft bekend dat hij Heidy heeft gedood en dat hij de inbraak in zijn huis in scene had gezet om de politie op een dwaalspoor te brengen…
    Hij heeft dit aan een undercover agent bekend..
    Hoop dat hij een flinke lange straf mag uitzitten en dat de nabestaanden wat rust krijgen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *