Auto crasht tegen boom Heusdenseweg Haarsteeg

DSC09932-001

Rond negen uur vanavond gebeurde er een ongeval op de Heusdenseweg in Haarsteeg. Een bestuurder van een auto verloor door nog een onbekende oorzaak het macht over het stuur en botste vol op een boom. De bestuurder raakte door het ongeval lichtgewond. De bestuurder kon ter plaatse behandeld worden aan zijn verwondingen. Een weggedeelte was tijdens het ongeval afgesloten. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept.

One thought on “Auto crasht tegen boom Heusdenseweg Haarsteeg”

  1. Dat moet toch een enorme klap zijn geweest met zo`n ravage. Gelukkig is de bestuurder “slechts” licht gewond (kan veel zijn) maar wat was hier de snelheid??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *