Auto in de sloot Eindsestraat Dongen, een gewonde

DSC08262-001

Bij een ongeval op de Eindsestraat in Dongen is woensdagmiddag een man gewond geraakt. De bestuurder van de auto verloor door onbekende oorzaak de macht over het stuur en belandde in de sloot. Hij is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeval gebeurde rond tien over drie. Meerdere ambulances en de brandweer rukten uit. De man moest door de brandweer uit de auto worden gehaald. Een traumahelikopter werd opgeroepen om hulp te verlenen.

PERSBERICHT.

Een 23-jarige man uit Leerdam is woensdagmiddag 26 november 2014 in de Eindsestraat gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval. De man belandde met zijn auto in de sloot.

Een medeweggebruiker waarschuwde woensdagmiddag de politie, toen hij in de Eindsestraat een auto in de sloot zag liggen. Hij ging direct kijken of hij hulp kon verlenen en zag dat de bestuurder nog in de auto zat en er niet zelfstandig uit kon. Het slachtoffer zou verklaard hebben dat hij onwel was geworden.

Traumaheli

Diverse hulpdiensten (ambulance, brandweer, politie) reageerden op de melding en kwamen ter plaatsen om de man uit zijn benarde situatie te bevrijden. Ook de traumaheli kwam naar de plaats van het ongeval. Om de heli te laten vertrekken, is de Burgemeester Letschertweg korte tijd afgesloten geweest voor al het verkeer. Het slachtoffer is uit zijn auto bevrijd en per ambulance naar een ziekenhuis in Tilburg gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *