IJspaleis in de Efteling even ontruimd vanwege brandlucht uit aggregaat

DSC08275-001

Vanmorgen rond de klok van kwart over elf kreeg de brandweer van Kaatsheuvel een melding binnen van een buitenbrand op het Efteling-Park aan de Europalaan in Kaatsheuvel. Het is nog niet bekend wat erin brand heeft gestaan.

Update:

Het IJspaleis in de Efteling is zondagochtend even ontruimd geweest vanwege een brandlucht. De brandweer van het attractiepark was er snel bij en ontdekte dat de brandlucht uit een aggregaat kwam. Die werd gebruikt om de springkussens in het IJspaleis op te blazen. Uit voorzorg kwamen de politie en brandweer uit Kaatsheuvel ook nog even kijken.

3 thoughts on “IJspaleis in de Efteling even ontruimd vanwege brandlucht uit aggregaat”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *