Ruzie draait uit op steekpartij op camping De Droomgaard in Kaatsheuvel: één gewonde

DSC08057-001

Bij een ruzie op camping De Droomgaard aan de Van Haestrechtstraat in Kaatsheuvel is zondagavond een gewonde gevallen. Bij het voorval is een man neergestoken. Een politiewoordvoerster kan niet vertellen hoe ernstig de verwondingen van de man zijn. Het slachtoffer is met steekwonden naar een ziekenhuis gebracht. Er is voor zover bekend nog niemand aangehouden. Vorige week werden tijdens een controle nog vijf mensen aangehouden.

PERSBERICHT.

Een 22-jarige Poolse man is zondagavond 23 november 2014 rond 20.00 uur op een camping aan de van Haestrechtstraat gewond geraakt bij een vermoedelijk steekincident. Het slachtoffer werd overgebracht naar het St. Elisabethziekenhuis in Tilburg, alwaar agenten een aangifte van hem hebben opgenomen. Hij kon zich niet herinneren wat er gebeurd was. Zijn toestand is stabiel.

Agenten gingen samen met de ambulancedienst en een traumaheli ter plaatse na een melding dat er op de camping een man zou zijn neergestoken. Ter plaatse werden zij door omstanders geleid naar een caravan waar zeven Poolse personen binnen stonden. In de slaapkamer achterin de caravan lag een gewonde man op bed. Hij werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht Volgens aanwezigen was het slachtoffer achter de caravan betrokken geweest bij een vechtpartij. Ze hadden hem daar gewond aangetroffen en vervolgens in de caravan op bed gelegd. Ter plaatse is een sporenonderzoek ingesteld. De recherche stelt een nader onderzoek in naar de toedracht van het incident.

2 thoughts on “Ruzie draait uit op steekpartij op camping De Droomgaard in Kaatsheuvel: één gewonde”

  1. Zou het weer eens nie bij die polen zijn snap niet dat ze het daar niet opdoeken zowel droomgaard als de gemeente tis iedere week wel keer raak daar opzouten daarmee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *