Zeven medewerkers onwel bij ID Logistics aan de Dongenseweg in Tilburg, oorzaak nog niet gevonden

DSC08380-001

Bij distributiebedrijf ID Logistics aan de Dongenseweg in Tilburg zijn vrijdagmorgen medewerkers onwel geraakt. Volgens de brandweer zijn zeven personen onwel geworden. Twee van hen zijn met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Eerder sprak de brandweer over negen slachtoffers. De oorzaak is nog niet bekend.

De medewerkers waren rond tien voor half twaalf aan het werk in het magazijn waar spelcomputers worden ingepakt, toen ze plotseling onwel raakten. Het magazijn is daarop meteen ontruimd. Hulpdiensten, waaronder meerdere ambulances, rukten massaal uit. Ook de traumahelikopter kwam ter plaatse

Vijf slachtoffers zijn ter plaatse behandeld. Zij kregen door ambulancepersoneel zuurstof toegediend. Twee slachtoffers, onder wie iemand die bewusteloos was geraakt, zijn naar het ziekenhuis afgevoerd. De brandweer heeft metingen verricht, maar niets kunnen gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *