Autobrand Veen voorkomen: bestuurder aangehouden met jerrycans benzine in auto

DSC00265

De politie heeft maandagnacht een autobrand kunnen voorkomen. Een 20 jarige man reed richting een kruispunt met jerrycans benzine in zijn auto. De politie wist hem te onderscheppen.Politieagenten die aan het surveilleren waren, zagen de man zonder kentekenplaten door het dorp rijden. Ze gaven hem een stopteken, maar dat negeerde hij. Na een korte achtervolging liep de 20-jarige in de val op de kruising van de Tuinstraat met de Wielstraat. Hij probeerde te voet nog verder te vluchten, maar de politie was hem voor. De man komt uit een dorp in de gemeente Zaltbommel. De politie heeft geen andere verdachten op het oog, maar sluit niet uit dat er nog meer mensen worden aangehouden.In de auto, een Opel Corsa, werden twee jerrycans met benzine gevonden en een aantal autobanden. De auto is in beslag genomen.

One thought on “Autobrand Veen voorkomen: bestuurder aangehouden met jerrycans benzine in auto”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *