Slachtoffers steekpartij op tankstation Kaatsheuvel opgepikt door ambulance

DSC08463-001

Twee ambulances hebben woensdagavond twee slachtoffers van een steekpartij opgehaald op een tankstation in Kaatsheuvel. De twee mannen zaten in een personenauto en werden door een chauffeur naar het ziekenhuis gebracht. Omdat onderweg bleek dat de verwondingen van de slachtoffers zo ernstig waren, stopte de eveneens mannelijke chauffeur bij het tankstation aan de Midden-Brabantweg en belde een ambulance. Waar de slachtoffers zijn neergestoken is niet bekend. De politie onderzoekt de zaak.

PERSBERICHT.

Vanavond zijn op de Midden-Brabantweg twee gewonde mannen aangetroffen in een voertuig op de Midden-Brabantweg. Zij zijn vermoedelijk betrokken geweest bij een vechtpartij in Sprang-Capelle en daarbij gewond geraakt.

Omstreeks 18.15 uur wordt de meldkamer gebeld door de bestuurder van het voertuig. Deze meldt dat hij twee gewonden in zijn auto heeft en verzoekt om een ambulance. Deze mannen van 22 en 28 jaar zouden kort voor de melding in Sprang-Capelle door enkele mannen op straat zijn afgetuigd. Onduidelijk is wat aan dit incident vooraf is gegaan.. De slachtoffers, afkomstig uit Waalwijk en Sprang-Capelle, konden na behandeling in het ziekenhuis weer naar huis. De recherche heeft de auto en enkele persoonlijk spullen van de slachtoffers in beslag genomen voor nader onderzoek.

2 thoughts on “Slachtoffers steekpartij op tankstation Kaatsheuvel opgepikt door ambulance”

  1. Het heeft te maken met een steekincident van afgelopen weekend bij la danza aan de grotestraat in Waalwijk, een jongen werd gestoken in gezicht met bierglas, ja….en een paar dagen later steekt hij hun terug…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *