Man aangehouden vanwege verboden wapenbezit Kaatsheuvel

DSC05400-001

Kaatsheuvel – Politiemensen hebben in de nacht van vrijdag 30 op zaterdag 31 januari 2015 een 19-jarige man uit Kaatsheuvel aangehouden op verdenking van verboden wapenbezit.

De politiemensen reageerden rond 02.00 uur op een melding van een vechtpartij op een parkeerplaats in de Poolsestraat. Daar troffen de agenten een grote groep jongeren aan. Toen de agenten naar de groep toeliepen, liep één jongen weg. Ze spraken deze jongen, een 19-jarige inwoner van Kaatsheuvel, aan en controleerden hem. Hij bleek een wapenstok in zijn jas te hebben. Bij het fouilleren kwamen er bovendien nog een flink keukenmes, een taser en een busje pepperspray te voorschijn. De man is aangehouden en naar het politiebureau gebracht. Hij heeft de nacht in de cel doorgebracht en wordt zaterdag verhoord. De ruzie op de parkeerplaats was over en niemand wilde ergens aangifte van doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *