Ongeval A59 Sprang-Capelle zorgt voor file

picsay-1422620259

Op de A59 bij Sprang-Capelle is aan het begin van de middag een vrachtwagen achterop een bestelbusje gereden. Het ongeval gebeurde van Hooipolder richting Den Bosch net voorbij parkeerplaats Labbegat. Door het ongeval ontstond er een file. Hoe het ongeval gebeuren is niet bekend. Op de A59 word volop aan de weg gewerkt. Het ongeval gebeurde waar de weg in tweeën splitsen.

One thought on “Ongeval A59 Sprang-Capelle zorgt voor file”

  1. Bij splitsingen gebeuren heel vaak ongelukken. Ten eerste te hard rijden, dan op het allerlaatste moment toch even van rijbaan wisselen, omdat je anders geen afslag tegen komt, of omdat er op de andere rijbaan een stoplicht op rood staat, of de ene rijbaan is veel drukker, of niet genoeg afstand gehouden. Misschien hier ook gebeurt, gauw even van rijbaan wisselen, en de vrachtwagen over het hoofd gezien, waardoor het tegen de busje botst. Het beste is gewoon rustig rijden, afstand houden en niet als gekken naar de splitsing en de smalle banen oprijden. Ik weet het, niemand heeft meer geduld tegenwoordig en zien de wegwerkzaamheden als een grote obstakel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *