Opsporingsbericht Kaatsheuvel, wie herkent de getoonde man?

pm-2015_01_07_16_08_58-715x408

In verband met een gepleegd strafbaar feit in Kaatsheuvel op woensdag 7 januari 2015 omstreeks 16.00 uur is de politie gestart met een opsporingsonderzoek en op zoek naar de identiteit van deze man.

Signalement: Blanke man, kort geknipt wit haar, normaal postuur.
De man is gekleed in een donkerbruin “piloten”jack met lichtkleurige bontkraag en een lichtblauwe spijkerbroek. Zijn schoenen hebben een bruine kleur met witte zoolomranding. Waarschijnlijk gaat het hier om sneakers.

Reageren kan via de opsporingstiplijn 0800-6070 of via Meld Misdaad anoniem op 0800-7000.

9 thoughts on “Opsporingsbericht Kaatsheuvel, wie herkent de getoonde man?”

  1. Weken geleden werd dat al gedeeld op Facebook, maar bericht werd verwijderd. Ernstig voorval in de blokker. Facebook foto was veel duidelijker!

  2. Als niemand kan vertellen wat hij heeft gedaan lijkt mij het niet een ernstige zaak, bij voorgaande berichten over gezochte personen werd vermeld waarvoor zij gezocht werden.

    Laat me raden, Blokker verkoopt een ondeugdelijk product en meneer gaat door het lint tegen totaal de verkeerde personen, zoals het winkelpersoneel bijvoorbeeld.

  3. N kind van 4 gekust en aan haar vagina gepakt zegt men dus ernstig genoeg om zo iemand op te pakken denk ik

  4. @Stefan, als je iets verneemt wat je niet van een naaste betrokkene hebt, kun je niet vol overtuiging iets neerzetten. Wat ik schreef heb ik van het fb bericht wat toen gedeeld was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *