Overval op huis in Willem de Zwijgerstraat in Sprang-Capelle

DSC00643-001

Op een huis aan de Willem de Zwijgerstraat in Sprang-Capelle is maandagmorgen rond kwart over tien een overval gepleegd. De daders hebben de bewoner van het huis enkele klappen gegeven. De man liep daarbij verwondingen aan zijn gezicht op. Hij is ter plaatse behandeld door het ambulancepersoneel. De man woont alleen in het huis. Volgens omstanders is hij gepensioneerd en handelt hij in auto-onderdelen. De overvallers doorzochten het hele huis. Het is niet duidelijk waarnaar ze op zoek waren. Volgens de politie gaat het om twee daders, waarvan er een witte gymschoenen droeg. Voor zover bekend zijn er bij de overval geen wapens gebruikt. De politie schat hun leeftijd tussen de 30 en 35 jaar. Of de daders iets buit hebben gemaakt is niet bekend.

PERSBERICHT.

Sprang-Capelle – Twee overvallers zijn maandagmorgen 26 januari 2015 via de achterzijde een woning aan de Willem de Zwijgerstraat binnen gedrongen. Ze hebben de 70-jarige bewoner in het gezicht geslagen en vastgebonden. De gehele woning werd doorzocht. De daders hebben onder andere een portemonnee buit gemaakt. De bewoner sloeg om 09.56 uur alarm. De daders zijn echter geruime tijd binnen geweest. Het slachtoffer werd door de Ambulancedienst ter plaatse aan zijn lichte verwonding in het gezicht behandeld. De politie heeft in de omgeving met diverse eenheden nog tevergeefs gezocht naar de daders. Ook werd een burgernetbericht verstuurd aan 940 deelnemers in de omgeving.

One thought on “Overval op huis in Willem de Zwijgerstraat in Sprang-Capelle”

  1. Ik ken de beste man van het bezorgen van zijn bestellingen bij hem thuis…altijd een aller aardigste man die de afgelopen twee jaar al door een hele moeilijke periode is heen gegaan, dit heeft niemand verdient maar hij toch al helemaal niet!!! Wat een stelletje laffe honden lopen er rond op deze aardkloot, ik wens meneer beterschap en heel veel sterkte toe!!! M.v.g. zijn GLS chauffeur…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *