ME pakt inbreker met skibril op bij RKC-stadion tijdens voetbalwedstrijd

DSC01031-001

Agenten van de Mobiele Eenheid (ME) hebben vrijdagavond bij het RKC-stadion in Waalwijk twee mannen opgepakt voor drugsbezit. Dat gebeurde tijdens de wedstrijd tussen RKC Waalwijk en NEC Nijmegen. Eén van de verdachten had een skibril op toen hij door de politie werd opgepakt. De aanhouding had niets te maken met de voetbalwedstrijd, benadrukt de politie. De mannen werden opgepakt voor het in bezit hebben van drugs en inbrekersgereedschap. Het is nog niet duidelijk of het tweetal in de buurt heeft ingebroken of wilde inbreken. De politie heeft de twee mannen geboeid naar het politiebureau gebracht. De auto van de verdachten is meegenomen voor verder onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *