Auto belandt op zijn kop na botsing met vangrail A59 Waalwijk

DSC01265-001

Rond drie uur vanmiddag kreeg de ambulancedienst een melding binnen van een ongeval op de A59 bij Waalwijk. Een vrouw was de macht over het stuur verloren en had hierbij een vangrail geramd. Daarna kwam de auto een stuk verderop op zijn kop tot stilstand. De vrouw is met behulp van omstanders, die het ongeval hebben zien gebeuren, uit haar auto geholpen.

De vrouw is in de ambulance onderzocht. Zij raakte licht gewond. Rijkswaterstaat heeft tijdens de werkzaamheden van de hulpdiensten 1 rijbaan afgesloten voor al het verkeer. Er ontstond hierdoor een file met langzaam rijdend verkeer. Een takelbedrijf heeft de zwaar beschadigde auto opgehaald.

11 thoughts on “Auto belandt op zijn kop na botsing met vangrail A59 Waalwijk”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *