Man van energiebedrijf’ blijkt gewapende overvaller die huis binnendringt in Drunen

DSC01868

De politie onderzoekt een overval op een appartement aan de Engelandplein in Drunen. De dader deed zich voor als iemand van een energiebedrijf en maakte geld buit. De melding kwam rond twee uur binnen bij de politie die gelijk een grote zoekactie begon. Ze zochten in de omgeving met meerdere politiehonden naar de eventuele verdachten of spullen. Ze vonden enkele spullen die mogelijk te maken hebben met de overval. De bewoner raakte niet gewond. Heeft u tips? Bel dan met de politie op 0900-8844.

PERSBERICHT.

Drunen – De politie zoekt getuigen van een overval, die donderdagmiddag werd gepleegd op een woning aan het Engelandplein in Drunen. Een getinte man met donkere kleding en een Marokkaans accent belde rond 14.00 uur aan bij de woning. De bewoner werd daar bedreigd met een mes. Kort daarna stond de dader weer buiten, met vermoedelijk geld uit de woning. Het slachtoffer raakte niet gewond.

2 thoughts on “Man van energiebedrijf’ blijkt gewapende overvaller die huis binnendringt in Drunen”

  1. Het komt steeds vaker voor, onder valse voorwendselen ergens binnendringen. Je doet er als slachtoffer niets tegen helaas.
    Ik maak me wel eens zorgen(meer en meer), waar gaan wemet z’n allen naartoe, dit is toch te gek voor woorden?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *