Twee auto’s gaan in vlammen op Waalwijk, waarschijnlijk brandstichting

DSC03783-001

Op de Monseigneur Bekkersstraat in Waalwijk Landgoed Driessen zijn in de nacht van donderdag op vrijdag twee auto’s in vlammen opgegaan. De brandweer kreeg rond 01:30 uur de melding binnen. De twee auto’s stonden naast elkaar geparkeerd. Door de wind kon de brand zich snel ontwikkelen en stonden in no time de beide auto’s in brand. Tijdens de brand waren er veel klappen te horen, deze waren afkomstig van de airbags en de banden. De brandweer had de vuurzee vrij snel onder controle. De brand is waarschijnlijk aangestoken. De politie onderzoekt de brand.

One thought on “Twee auto’s gaan in vlammen op Waalwijk, waarschijnlijk brandstichting”

  1. Enne aanmaakblokjes op banden, kijk daarnaar in toekomst, we hebben hier een pyromaan rondlopen, die sticht brand op meer plekken in vrij grote cirkel, misschien zelfs meer mensen of groep.

    Moet eens een keer goed onderzocht worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *