Assistentie ambulance Waalwijksebaan Kaatsheuvel

DSC05234-picsay

Rond tien voor twaalf vanmorgen moest de landrover van de brandweer Loon op Zand uitrukken voor een assistentie ambulance aan de Waalwijksebaan in Kaatsheuvel. In de bossen was een man gevallen. De brandweer heeft het ambulancepersoneel geassisteerd. De man is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

One thought on “Assistentie ambulance Waalwijksebaan Kaatsheuvel”

  1. in alle commotie niet naam en telefoon genoteerd van de twee mountainbikers die zo geweldig eerste assistentie hebben verleend: super bedankt!! ook dank aan de twee mobiele politieagenten die gelijk aanwezig waren en natuurlijk overige brandweer- en ambulancepersoneel. Corné van de ijscokar verdient ook een ijsje vanwege zijn aangeboden hulp! en met de ‘patient’ komt ’t ook wel weer goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *