Karwei bouwmarkt even ontruimt geweest vanwege kortsluiting in lampenstelsel Waalwijk

DSC05249-picsay

De Karwei bouwmarkt aan de Prof Zeemanweg in Waalwijk is donderdagmiddag rond half vijf enige tijd ontruimd geweest. In de bouwmarkt was door vermoedelijk kortsluiting is het lampenstelsel van de winkel brand ontstaan. Het personeel aarzelde geen moment en ontruimde de gehele winkel. Het personeel werd buiten op de parkeerplaats opgevangen. De brandweer kwam met twee wagens ter plaatse waaronder een hoogwerker. De brandweer heeft binnen een nacontrole gedaan. De winkel kon weer vrij snel open.

One thought on “Karwei bouwmarkt even ontruimt geweest vanwege kortsluiting in lampenstelsel Waalwijk”

  1. Is al de tweede keer in korte tijd. Hebben ze na de vorige keer dus weinig actie ondernomen dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *