Motorrijder maakt schuiver op Tuinstraat Waalwijk

DSC05054-001

Rond een uur vanmiddag kreeg de ambulancedienst melding binnen van een ongeval aan de Tuinstraat in Waalwijk. De motorrijder kwam net met zijn motor van de garage vandaan. Aan het einde van de straat kwam vanaf een parkeerplaats, een automobilist af rijden. De motorrijder schrok hiervan en kwam hard tenval. Zijn motor kwam meters verder tot stilstand. De man kwam zelf bij een lantaarnpaal terecht. Wonder boven wonder raakte de man lichtgewond mede dankzij het motorpak wat die droeg. De motor van de man liep veel schade op, en is opgehaald door de garage.

2 thoughts on “Motorrijder maakt schuiver op Tuinstraat Waalwijk”

  1. Gelukkig valt t mee mede omdat t zeer verstandige motorrijder is met de juiste kleding aan je ziet ze weleens anders op de motor

  2. Inderdaad EM, met teenslippers, t-shirtje en een sportbroekje op de motor. Nou als het dan fout gaat, ze worden gepeld als een pinda…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *