Zes bestuurders moeten rijbewijs inleveren bij snelheidscontrole

DSC01480-001

Kaatsheuvel – De politie heeft vrijdag 24 april 2015 tussen 20.00 en 22.00 uur op de Midden Brabantweg met laserapparatuur een snelheidscontrole gehouden. Ter plaatse geldt een maximumsnelheid van 70 km / uur. Er werden 16 bestuurders op de bon geslingerd die te hard reden, daarvan waren er 6 die meer dan 50 km / uur te hard reden. Zij moesten hun rijbewijs inleveren. De hoogst gemeten snelheid betrof 142 km / uur.

7 thoughts on “Zes bestuurders moeten rijbewijs inleveren bij snelheidscontrole”

  1. 16 bestuurders maar? Elke keer als ik op die weg rijd, dan rijden er zo’n 75% te hard en een aantal ook flink te hard. Echt alles rijd dan te hard, auto’s, bestelbusjes, auto’s met aanhanger, motoren, vrachtwagens, maar dan gaan ze controleren op de vrijdagavond tussen 20:00 en 22:00u, als zo’n beetje iedereen al thuis zijn van hun werk. Ga eens er een hele dag staan of rijden met een videowagen, vanaf Loon op Zand naar Waalwijk en andersom dan zal de aantal boetes en rijbewijs inleveren wel heel wat meer zijn.

  2. Inderdaad Geert-jan, ik kom er s’morgens en s’middags langs en dan is er maar een klein aantal die zich redelijk aan de snelheid houden de rest heeft er maling aan…een weekje op en neer surveilleren met 2 videowagens zou je zo maar eens kunnen verbazen hoeveel ze er dan pakken

  3. ik ben het helemaal met Geert-Jan eens. Als je niet oppast gaat iemand ook gewoon bumper kleven. Gewoon tijdens de spits eens controleren

  4. Fijn dat men controleert. Zouden ze iedere dag moeten doen, het is een grote racebaan. Levensgevaarlijk!

  5. IN capelle de Nieuwevaart naar waarts banden mag je maar 30, daar moest eens gecontroleerd worden omdat ik gisteren met de fiets waarvoor een auto moest remmen bij de versmalling een andere auto met gierende banden en bijna opreed en nog naar mij schold ook, die deed aan bumperkleven, hier rijden mensen soms wel meer dan honderd, en vrijwel allemaal veels te hard, hier kan je rijbewijzen innemen, soms gewoon te gek zo gevaarlijk hard, en dan remmen bij die versmallingen op een bandenpiepende manier.

    Zo lang ik hier woon al 7 jaar is er nog nooit gecontroleerd, dat moet eens veranderen.

  6. Beste Kees, Ik heb daar ook wel eens met de wijkagent over gesproken. Hij vertelde mij op de Nieuwe Vaart niet te kunnen controleren. Er staat wel een bord 30 km/u, maar de weg is niet ingericht naar een 30 km/u zone. Er missen de volgende zaken aan de inrichting; chicanes, bloembakken, drempels, wegversmallingen. En dan voor het hele gebied waar de zone geldt. Zolang de gemeente dit probleem niet aangepakt heeft, kan de politie niets. Helaas, maar het is niet anders…

  7. Ik ben het met Kees eens Jean, als er een bord staat van 30km is dat bord rechtsgeldig!! Lulkoek van die wijkagent dat de Gemeente bloembakken, drempels en chicanes dient in te richten, die worden geplaatst omdat “WIJ” niet van plan zijn (zo asociaal zijn) om ons voetje van het gaspedaal te halen. WIJ ZIJN ZELF DE SCHULDIGE EN NEIT DE GEMEENTE, alhoewel er zijn ook een heel stel goede bestuurders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *