Felle brand bij station met aardgasleidingen Sprang-Capelle

DSC06590-001
Een felle brand in de buurt van een gasstation heeft zondagavond rond elf aan de Oudestraat in Sprang-Capelle voor spannende momenten gezorgd. Een mobiel toilet dat naast het gasstation stond, zou zijn aangestoken. De brandweer was snel ter plaatse om de brand te blussen. Daarmee kon worden voorkomen dat de brand oversloeg naar de leidingen van de Gasunie, die aardgas transporteren. De politie onderzoekt de brandstichting.

2 thoughts on “Felle brand bij station met aardgasleidingen Sprang-Capelle”

  1. De brandstichtingen zijn net zo veel aanwezig hier als de wietplantages. Het is raak de laatste tijd in deze omgeving, ze denken niet na steken gewoon in brand ondanks dat er zoals nu ongelukken kunnen gebeuren, je auto aan straat zetten is domweg gevaarlijk, ik film alles, hoop ze dan ooit te pakken..

  2. Trouwens die leidingen gaan niet zomaar de lucht in, het is hoge druk leiding gas kan gewoon uitzetten, een fles gaat de lucht in omdat dit niet kan zonder ventiel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *