Fietser gewond na botsing met auto Horst Kaatsheuvel

DSC06663-picsay

Op de Horst in Kaatsheuvel is woensdagmorgen rond half twaalf een fietser gewond geraakt. De fietser kwam in botsing met een automobilist. De fietser met letsel aan zijn gezicht naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurster van de auto kwam met de schrik vrij.

One thought on “Fietser gewond na botsing met auto Horst Kaatsheuvel”

  1. Is niet voor niets ook een gevaarlijke weg, net als zijn grotere broer ernaast waar nu wegwerkzaamheden zijn. Ze hebben niet voor niets een hele tijd geleden de snelheid verlaagd van 80 naar 60, wat ik ook heel goed vind. Helaas net als bij zijn grotere broer houd bijna niemand meer aan de snelheid, ook hier op de Horst niet. Als je op de Midden-Brabantweg rijd, en je kijkt naar de oude weg, dan rijden de meeste automobilisten nog harder dan jij terwijl jij op een autoweg rijd. Ik ken de oversteek wel voor fietsers vlakbij Villa Pardoes en de Efteling. Als fietser moet je daar vlug oversteken maar lukt meestal niet omdat je daar als fietser eerst een beetje omhoog moet eer je de weg over bent, en dan is zo’n auto die veel harder rijd dan 60 ook heel snel bij jou. Natuurlijk kan ook hier iets anders aan de hand geweest zijn, maar als je een fietser ziet oversteken doet het dan even rustig aan, geef ze de tijd om over te steken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *