Traumahelikopter landt in Elshout

DSC04017-picsay

De traumahelikopter is zaterdagmiddag rond kwart over een geland in Elshout. In incident gebeurde in een woning aan de Norbertijnerstraat. Naast de traumahelikopter kwamen ook meerdere ambulances en politiewagens naar de Norbertijnerstraat. De man is uiteindelijk met de ambulance met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Toen de man naar het ziekenhuis werd gebracht, werd de spanning bij de moeder van het slachtoffer teveel en raakte onwel. De vrouw is ook met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De man is waarschijnlijk hard gevallen in de woning.

3 thoughts on “Traumahelikopter landt in Elshout”

  1. Er zijn de laatste tijd best wel veel mensen ongelukkig gevallen waardoor de trauma dienst moest uitrukken, ook in kaatsheuvel en sprang-capelle.

    Trappen zijn meestal de oorzaak je kan er gemeen door vallen.

    vrg kees

  2. Helaas is deze meneer overleden aan een hartaanval en afgelopen week al begraven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *