Vogelspotter zwaargewond bij val uit boom in bos De Moer: man in kritieke toestand naar ziekenhuis

DSC06536-picsay-001

Een man is zaterdagochtend in een bosgebied aan de Galgeneindsestraar in De Moer uit een boom gevallen. Dat gebeurde even voor zeven uur. Het slachtoffer raakte zwaargewond en is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. De man was samen met een collega vogels aan het spotten in een bos in De Moer bij Loon op Zand. Hij klom een boom in via een ladder op vier meter hoogte en viel vervolgens door een nog onbekende oorzaak naar beneden. Het slachtoffer kwam volgens ooggetuigen lelijk terecht. Twee ambulances, een traumahelikopter en een brandweerwagen werden opgeroepen om hulp te verlenen. Hulpldiensten moesten een flinke afstand overbruggen, omdat de man diep in het bos lag. Hij zou er slecht aan toe zijn.

PERSBERICHT.

Vanmorgen is omstreeks 07.00 uur aan het Galgeneind een 59-jarige Tilburger, kennelijk tijdens het spotten van vogels, uit een boom gevallen. Naast politie, traumheli en ambulancedienst kwamen ter assistentie ook brandweerlieden ter plaatse Het slachtoffer is in zorgwekkende toestand naar het St. Elisabethziekenhuis in Tilburg gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *