Auto schept snorscooter in Sprang-Capelle: man gewond

DSC07292-picsay-001
Een 66-jarige man uit Sprang-Capelle is gewond geraakt bij een aanrijding met een auto op de Nieuwevaart toen hij zaterdag 27 juni om 22.15 uur op zijn snorfiets reed. Toen agenten na een melding bij het ongeval aankwamen was er een ambulance om de gewonde man te verzorgen. De bestuurster (19) van de auto verklaarde dat zij over de Wendelnesseweg Oost reed in de richting van de Nieuwevaart. Zij zag aan de rechterkant van de Nieuwevaart de snorfietser staan wachten op het fietspad, op het fietspad stonden haaientanden aangegeven. Dit was op de kruising Heijstraat, Wendelnesseweg Oost en de Nieuwevaart. De vrouw schrok toen volgens haar zeggen de snorfietser ineens optrok terwijl zij vanaf de Wendelnesseweg Oost de Nieuwevaart in reed. Zij kon een botsing niet meer voorkomen. De man moest voor controle mee naar het Elizabeth Ziekenhuis in Tilburg.