Auto rijdt huis binnen in Kaatsheuvel: dronken bestuurder aangehouden

DSC00155-picsay-001

Een auto is zaterdagavond een huis binnen gereden aan de Rechtvaart in Kaatsheuvel. Mogelijk heeft de automobilist de macht over het stuur verloren bij het nemen van de bocht. De bestuurder van de auto is aangehouden. De bewoonster van het huis heeft een hoofdwond opgelopen. De medebewoner raakte niet gewond. Mogelijk heeft de bestuurder van de auto gedronken. Volgens getuigen kon hij niet meer op zijn benen staan.

PERSBERICHT.

Kaatsheuvel – Een 31-jarige man uit Waalwijk reed zaterdagavond 29 augustus met zijn auto een woning binnen. De bestuurder reed rond 21.45 uur via de voorgevel een woning aan de Rechtvaart  binnen. Er ontstond een flinke ravage. De bewoners, een man en een vrouw van 71 jaar, kwamen met de schrik vrij. Zij werden door ambulancemedewerkers onderzocht. De bewoonster is voor controle naar de huisartsenpost verwezen.

De automobilist heeft ter plekke moeten blazen. De ademanalysetest gaf aan dat de man te veel gedronken had. Hij blies 1210 ug/l. Zijn rijbewijs werd ingevorderd. Hij werd naar het ziekenhuis overgebracht omdat hij vermoedelijk enkele botbreuken had. In het ziekenhuis werd ook een bloedproef afgenomen.