Politie onderzoekt woning Kaatsheuvel voor tweede keer

2015-09-19 16.17.43-picsay
In een woning aan de Sint Josephstraat is weer onderzoek gedaan nadat Zaterdagmiddag bleek dat er in het koffertje dat meegenomen werd na een eerdere huiszoeking een explosief zat.

Politiemensen en rechercheurs liepen het huis in en uit met zoekspullen en spiegeltjes. Uiteindelijk kwamen zij met een plastic zak vol spullen naar buiten. Wat er precies in de zak zit is nog niet bekend.

Eerder deze week werd het huis al doorzocht nadat de politie twee mannen had aangehouden. De mannen hadden drugs en munitie bij zich. Bij de huiszoeking werd een zwart koffertje meegenomen. Toen het koffertje werd onderzocht op het politiebureau aan de Ringbaan-Zuid in Tilburg bleek dat er een explosief in zat. Deze is zaterdag rond kwart over drie uur tot ontploffing gebracht bij de Noorderplas.