Dronken bestuurder snel gepakt aan de Taxandriaweg Waalwijk

12182793_1510978795884999_8648920914527477380_o

Een dronken inwoner van Waalwijk is maandagmorgen opgepakt nadat hij zijn auto tegen een lantaarnpaal had achtergelaten op de Taxandriaweg. Op maandag 26 oktober 2015 om 4.55 uur kwam er een melding binnen bij de meldkamer van een aanrijding op de Taxandriaweg waarbij de bestuurder zou zijn weggelopen. Toen de agenten bij de aanrijding arriveerden zagen ze een auto tegen een lantaarnpaal staan. Ze zagen ze dat er geen kentekenplaten meer op zaten. De lantaarnpaal was geheel vernield. De auto is inbeslaggenomen. De bestuurder had de kentekenplaten verwijderd om het voor de politie moeilijker te maken om achter zijn identiteit te komen. Maar in de auto lag het kentekenbewijs. Daar stond zijn naam op. Omdat hij voorkwam in onze systemen konden we achter zijn verblijfplaats komen. Hij is later in zijn woning aan de Grotestraat aangehouden. Bij zijn aanhouding bleek hij dronken te zijn. Ook had hij drugs bij zich. Hij weigerde alle medewerking aan een ademtest dus hij kan daar de maximale straf voor verwachten. Zijn rijbewijs is ingenomen en hij is voor de nacht ingesloten.