Man zwaargewond bij botsing taxi en auto op Burgemeester Baron van Voorst tot Voorstweg in Tilburg

DSC02203-picsay-001

Op de Burgemeester Baron van Voorst tot Voorstweg in Tilburg zijn dinsdagmiddag een taxibus en een personenauto frontaal op elkaar gebotst. De bestuurder van de personenauto raakte zwaargewond.

Het ongeval gebeurde rond kwart voor vier op de brug over het Wilhelminakanaal. Door nog onbekende oorzaak kwamen de twee voertuigen op dezelfde weghelft terecht en botsten bovenop elkaar.

Hulpdiensten waaronder de brandweer, meerdere ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen. De bestuurder van de personenauto raakte bekneld in zijn auto. Hij is door de brandweer uit het wrak bevrijd. Het slachtoffer is met spoed met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder en de passagiers van de taxibus bleven ongedeerd.

Op de plaats van het ongeval is een enorme puinhoop ontstaan. Onderdelen van de personenauto liggen verspreid over de rijbanen. Het motorblok is uit de auto geslingerd. De brug zal grondig gereinigd moeten worden voordat de brug weer vrijgegeven word voor verkeer.