Zware ongevallen op A59 door hagelbui bij Waalwijk, traumahelikopters landen op snelweg

DSC00188-picsay

Op de snelweg A59 bij Waalwijk zijn zondagmiddag twee ongevallen gebeurd. Tenminste één automobilist is daarbij zwaargewond geraakt. Er moesten twee traumahelikopters landen op de snelweg. Op de weg van Den Bosch richting Waalwijk ging het rond kwart voor een mis. Twee personenauto’s botsten met elkaar vlakbij de afrit Waalwijk-Centrum. Over gewonden is nog niets bekend.

Niet veel later gebeurde ongeveer hetzelfde op de weg in de tegenovergestelde richting. Een auto begon te schuiven en kwam andersom op de weg terecht. De bestuurder stapte uit en werd vervolgens geschept door een andere auto. De man raakte zwaargewond. Hij wordt behandeld door ambulancepersoneel. Voor de ongevallen zijn twee traumahelikopters opgeroepen. Die zijn allebei geland op de snelweg. De A59 was in beide richtingen gesloten. Inmiddels kan het verkeer over één rijstrook weer verder rijden.