Vrouw krijgt weeën in file achter ongeluk op A59 Waalwijk

DSC04615-001

Een hoogzwangere vrouw is dinsdagmiddag met een ambulance uit de file op de A59 gehaald. Ze kreeg  weeën en stond op het punt van bevallen. Maar in de file zat geen beweging, omdat de weg was afgesloten.De vrouw was met twee anderen onderweg richting Den Bosch, toen ze stil kwam te staan in de file achter het ongeluk waarbij een motorrijder om het leven kwam.Het zag er niet naar uit dat auto’s snel weer konden rijden, maar de weeën werden alsmaar heftiger. Daarom werd een dokter gebeld.Een ambulance die assisteerde bij het ongeluk keerde om en reed over de vluchtstrook richting de hoogzwangere vrouw, ongeveer 1300 meter verderop. De vrouw werd meegenomen en naar het ziekenhuis in Den Bosch gebracht.

Bekijk de foto’s: